August en Zonneschijntje - - 0032 3 313 05 10
 

Ballonnen

 
Welkom
Goochelen
Ballonnen
Grime & Glitter Tattoo
Opblaasbare attracties
Games
Links
Facebook
 

Het begon allemaal toen August & Zonneschijntje vonden dat de kinderen die kwamen helpen bij een goocheltruc een beloning moesten krijgen. En ja hoor, van die spaghetti-achtige ballonen, dat was de oplossing. Zo kregen de kinderen een hondje of een poesje als beloning.
August dacht "met die ballonen is meer te doen" en ze begonnen zich te specialiseren in de ballonmagie. Wat vroeger alleen voor de kinderen was is nu ook voor de volwassenen. Een mooi boeketje bloemen of een hartje met twee kussende duiven voor de verliefde en zeker niet te vergeten onze cartoons uit verschillende tekenfilms.

Wij hebben nu een repertoire van meer dan 90 verschillende figuren zodat er een ruime keuze is om te kiezen. Elk jaar komen er nieuwe figuren bij daar August elk jaar een driedaagse congres bijwoont waar de beste ballontwisters van verschillende landen bij elkaar komen en zo op de hoogte blijven van nieuwe figuren en technieken. Zo worden August & Zonneschijntje geboekt voor verschillende feestjes en evenementen in België en Nederland.

Goochelshow kinderen
klik op de foto voor meer voorbeelden

 

   

August en Zonneschijntje - - 0032 3 313 05 10